Apr 25, 2007, 5:57 PM

Как да се владея? 

  Poetry
824 0 1
Опасения изпълват моя ден,
Опасения, когато ти не си до мен.
Обичам те - казваш ми ти,
но защо ли?
Искам да мога да повярвам сега,
но за мен тя е заплаха...
И плача ли плача...
Защо се получи по този начин,
кажи ми ти?
В тези мрачни дни,
Как да оцелея - как да се владея
Как?!... Като не го умея!
Ревнивка ме наричаш
и твърдиш, че само мен обичаш,
но не зная как и защо
смятам, че тя ще се докопа до нашето любовно гнездо...
Не искам с друга да те деля.
Повярвай ми така ще полудея.
Аз само за теб живея!
Не й позволявай при нас да се намества
и мен да се опитва да измества!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По - скоро ти не го позволявай... макар, че знам как е, защото и аз съм горе долу в подобно положение, макар и да влияят различни фактори. Успех и поздрави за хубавия стих!
Random works
: ??:??