Sep 8, 2018, 2:26 AM

Как да съм смирена 

  Poetry
409 0 0

 

 

Събуди демон в мен, който жадува за промяна…

Събуди демон в мен, който търси свободата си…

Кажи ми, любов моя, как отново да се смиря…!

Сега съм бунтар, който не може да търпи,

сега се лутам и търся изход от къпана,

който ми бе заложен от живота…

Демонът иска да избяга, демонът крещи за свобода…

Искам да мога да летя, за да обиколя земята

 и да дойда при теб…

Кажи ми, любов моя, как да съм смирена,

когато всяка клетка в мен жадува за преобразяване!

Когато душата иска да полети,

когато душата иска да строши оковите,

които са и поставили…

Кажи ми, любов моя,  как да съм смирена!

 

11-06-2018 год.                        Maryroj

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??