Aug 13, 2015, 12:34 AM

Как да те пусна на свобода? 

  Poetry » Love
691 0 0

Не бих могъл да те забравя,
зная, невъзможно е това....
Не бих могъл и да те преживея,
недей от мен да искаш чудеса!

Когато сърцето е пълно,
казват, че очите не търсят....
А когато сълзите се стичат,
кажи ми, душата си как да командвам?

Как да те пусна, кажи ми?
За теб аз дишам и живея....
и дори когато те сънувам вечер,
пак си най-красивата царица!

Как да те пусна на свобода?
Обичам те, както една майка си обича детето....
и ще бъда честен, ако си отидеш,
знай, че завинаги ще спре моят пулс на сърцето!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??