Автор - Величка Николова - Литатру
Как да ти кажа, че аз те обичам,
щом не си близо, човече?
Как да ти кажа: - Светът е безличен,
щом ти от мен си далече?
Съмва се, съмва се, утрото плаче,
плаче и златното слънце.
Ронят се, ронят се, ронят… лъчите.
Аз си изроних сълзите!
Литатру (от книгата "Светлина от мрака")
© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.
благодаря ви от сърце!