Feb 9, 2016, 9:10 PM

Как искам 

  Poetry » Love
482 0 0

botyo

---------------------------

---------------------------

 

Как искам ти да бъдеш все така красива

и да подскача моето сърце,

когато от косата ти игрива

изгрява със усмивка твоето лице.

 

Как искам птиците в очите твои

да пърхат с клепките-криле

и хитро да се спират на завоя,

поглеждайки – да питат – на къде?

 

Как искам топлината на ръцете твои

да чувствам аз по моето чело,

а ведрината от сърцето мое

да целува нежно твоето всевечно потекло.

 

И тихо да шепти гласът ти :

„Искам те. Води ме в твоето легло.

Сега е вечер. Късно е.

А времето ни за любов – дошло.”

 

Как искам аз чрез проникновение –

да те правя винаги щастлива,

да се повтаря в обновление

и да бъдеш все така красива.

 

 

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??