Nov 24, 2018, 4:18 AM

Как искам времето да спра 

  Poetry » Love
360 0 0

Как искам времето да спра,

но аз да мога да се движа,

но никой друг да не може да вижда това.

И после тези няколко крачки към тебе

да събера смелост, за да извървя.

Ще те погледна право в очите - без свян.

Ще те помилвам, със страст ще те целуна.

Ще те прегърна силно.

И после ще избягам,

и времето ще върна в нормалния му ритъм…

Как искам времето да спра.

Може би не мога, но ще се опитам…

Нали съм вещица – забравили това…?

 

23-11-2018 год.                               

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??