Как искам времето да спра,
но аз да мога да се движа,
но никой друг да не може да вижда това.
И после тези няколко крачки към тебе
да събера смелост, за да извървя.
Ще те погледна право в очите - без свян.
Ще те помилвам, със страст ще те целуна.
Ще те прегърна силно.
И после ще избягам,
и времето ще върна в нормалния му ритъм…
Как искам времето да спра.
Може би не мога, но ще се опитам…
Нали съм вещица – забравили това…?
23-11-2018 год.