Apr 17, 2010, 3:50 PM

Как ли да направя "шах и мат" 

  Poetry » For kids
725 0 1

КАК ЛИ ДА НАПРАВЯ „ШАХ И МАТ”

 

Как ли се играе шах...

три пъти ми обясняваха,

аз така и не разбрах.

Толкова е зле, че инструкции ми даваха.

 

Шах и мат, шах и мат,

като пълен с пешки град!

 

Навсякъде разхожда се царица,

точно като на полето птица.

Топът движи се напред,

пешките пък - скачат те навред!

 

Шах и мат, шах и мат,

като пълен с пешки град!

                        


Ралица Костова

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??