Dec 16, 2011, 10:01 PM

Как с две думи да опиша!? 

  Poetry » Love
803 0 0

Бавно се прокрадват във главата ми

няколко постни слова!

Трудно се вписват в съдбата ми

и слабо те описват любовта!

 

Невзрачни са и нищо не казват!

Защо тогава искам да ги изкрещя?

Но с тежестта си бавно ме смазват,

едва успявам да  мълча!

 

Как с две думи да опиша обичта?!

Нима това ти стига?!

"Обичам те" са простички слова!

Но бързо във сърцето се забиват!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??