Как си?
Зад гърба ѝ спираш,
небрежно я разпитваш,
гледаш я в очите,
нахално ѝ намигаш
и се смееш безпричинно.
Какъв отговор очакваш,
след като си тръгна
студен и безразличен?
Тя потрепна бледа.
Добре съм – две думички отрони.
Сълзата ѝ бе поела
на принца тежката корона.
© Вяра Николова All rights reserved.
на принца тежката корона."
Много ми хареса!
Тези дни случайно попаднах на нещо твое, хареса ми силата на емоцията най-вече! За това те добавих в "следван", да прочета всичко качено от теб тука, радвам се, че те открих!
Поздравления!