Dec 29, 2010, 8:10 PM

Както искаш 

  Poetry » Love
689 0 2

Както искаш ти каза
търся сили да остана

Гониш ме от теб от доста време
сякаш съм ти тежко бреме

Луд по теб съм но маниак не съм
за такава мания доста други си мечтаят
и на лудостта ми искаш да ù сложа краяТ

Не си ми кукла а и не искам на други да съм кукловод
исках да сме заедно Там на дървения скърцащ под

Ти предпочиташ да си спокойна и да ти е подредено
явно за мен нямаш и малко време отделено

Бяха времена в които не ни пукаше къде сме
а отдадени заедно да сме

Аз предпочитах да съм теб но от шкафове и чисти
печки не ми остана ред

доста тъпо ти се струва това написаното нали
направо да си о т р о в и ш  н е р в и т е - почти


Обикнах те от толкова отдавна
и искрица пламна та ме направи отвътре на пепел

ти кажи как ИСКАШ

© Набутан Дребнав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??