Jan 25, 2008, 7:54 PM

Както преди 

  Poetry » Love
497 0 4

Есента си отива,

идва отново зимата.

Дали ще има сняг

както преди...

само аз и ти...

Ела с мен под дърветата,

помниш ли какво

беше между нас?...

Сами сред снега,

не пускай ръката ми.

Остани още малко,

а после тихо тръгни...

Завинаги...

както преди.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??