Jan 31, 2013, 6:14 PM

Какви времена, какви мъже 

  Poetry » Humour
717 0 2

                                                    Какви времена, какви мъже

                                                                               

                                                          Според притча една

                                                          от стари времена

                                                          мъжете в планината

                                                          били като скалата.

                                                                            

                                                          Мъжете по селата

                                                          от борбата със земята

                                                          също били яки те,

                                                          яки като скала - мъже.

                                                                                      

                                                          Но минали години

                                                          времената се променили.

                                                          Мъжете зарязали всичко.

                                                          Заживели в градовете прилично. 

                                                                                    

                                                          В тях от глезотия

                                                          станали като пихтия,

                                                          бледа сянка на скалата

                                                          и доста мекота в ръката.

                                                                                   

                                                          Какви времена!

                                                          Какви мъже!

                                                          Да не знаеш кой какъв е

                                                          и откъде???

                                                                                               

                                                           Предварителен поздрав за 

                                                           за 2-ри февруари от

                                                           Малък Петко от града!!!    

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??