Aug 14, 2012, 11:02 AM

Какво би станало? 

  Poetry » Other
1017 0 3

Какво би станало, ако забравим, че сме живи?

Какво би станало, ако забравят те за нас?

Ако нечии страсти диви умрат в целувката си

в този огнен, див захлас?

 

Какво би станало, ако днес е последният ни ден?

Ако утре се събудим и сме в плен

на Дявола злокобен?

 

 

Какво би станало, ако една целувка отровен дъх таи?

И две млади сърца загинат...

Жалко е, нали?

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да,би било жалко! Поздрави!
  • Благодаря за това, че си такъв критик. Дано приятелите ти, ако имаш такива, които да не критикуваш за всичко, те оценяват.
  • Какво би станало ли? Абсолютно нищо.
Random works
: ??:??