Dec 30, 2008, 8:02 PM

Какво да правя? 

  Poetry
611 0 1
   

Какво да правя?

 

Отчаян в мрака

с мислите си пак съм

и мъката тежи в гърдите ми -

с въздишка тежка се опитва да излезе.

 

Навсякъде си ти...

твоят образ ме преследва.

Сънят напира, с болката се бори..

И тук измъчваш ме - не мога да се скрия.

 

Нима възможно е 

безпомощност и нежност

така жестоко душата да убиват?

Сърцето ми кърви - дори не забелязваш!

 

Измъчваш ме!

Прекършен, свит и жалък,

прострян в нозе ти, стена в мрака.

Погледът ти нежен крилата ми изпепели.

 

Какво да правя?

До сетни сили искам

твоя въздух аз да дишам,

живота твой да изживея. С тебе двама!

© Богдан Велков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вс тиха ти има силни чувства, но лично аз не разбрах какво се случва. Бъди по- конкретен.
Random works
: ??:??