Какво е да се обича...
Мечтая за всеки един твой поглед,
за да го запазя в спомените си,
за да го представляват мечтите ми,
за да го означава живота ми...
Нуждая се от всяка твоя усмивка,
за да знам, че си щастлив,
за да знам, че и отдалече си наблизо,
за да знам, че всичко ти се усмихва...
Обичам те със радостите и болките ти,
защото те споделям и приемам,
едните искам да увелича,
другите да ги изпия и поема,
защото само с теб разбирам -
и чувствам какво е да се обича...
защото обичам сърцето ти да трепти в моето
и също обожавам да знам, че никога...
няма да мога да спра... да те обичам...
© Лили Вълчева All rights reserved.