Feb 7, 2014, 12:17 AM

Какво е нужно... 

  Poetry » Other
470 0 2

Налегне ли те гняв несподелен.
Умората от грозното ни време
жестоко ако мачка твоя ден.
Натиснат ли те гадните проблеми.
Отчаян ли си щото ти върви
единствено на удари под кръста,
единствено на подлост, а кърви
болезнено душата и се кръсти...
Ако живота гаври се брутално
над теб, тогава по-добре ще стане
единствено, когато вертикално

четеш отляво...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??