Mar 29, 2011, 2:48 PM

Kaкво от нея ми остана? 

  Poetry » Other
362 0 0
Тази разтърсваща болка сега ме отравя бавно.
До вчера била приятелска обич голяма.
Изминало е време... А сякаш бе много отдавна.
Всеотдайна, красива и истинска. 
Какво от нея ми остана?

Остана много да боли. Така дълбоко бе настанена.
Но какво ù се случи? Нищо не казва ми някой...
Така силно бе зачеркната, сякаш опетнена.
Или просто бе омърсена от завистливи атаки.

Атака да е, в сълзите ми нека се удави!
От пареща, дълбока рана се създадоха те.
Щом пропукаха, разбиха обич такава, 
тъгата ми нека навестява всяко виновно сърце!



05.03.2011 г.
J.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??