Oct 30, 2007, 6:42 PM

Какво си? 

  Poetry » Love
710 0 2

Обичам те, 

тъй както те мразя,

изнервяш и успокояваш,

изгаряш и вледеняваш,

владееш всяка част от мен,

за теб съм кукла на конци,

но ме търсиш в черните нощи,

ти си болка и самота,

но си и щастие и красота,

ти си моята отрова,

от която пия всеки ден,

всекидневната доза поглъщам

и в теб се превръщам,

какво си ти, Бог ли,

не, не си...

Ти си дяволско изчадие,

създадено да ме измъчва!

© Ралица Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??