Jul 3, 2007, 9:46 AM

КАКВО СИ, ЛЮБОВ 

  Poetry
495 0 3
Какво си ти за мен, любов!?
Дали си спомен за отминал ден,
препълнен с твоята усмивка,
или нейде птичка чурулика
и в тъжна забрава ни обрича!?
Дали от страсти си камък обгорен
и ставаш все по-леден, по-студен?
Но щом съзрея погледа ти благ,
разпалваш в мене кълна свят

Любов, щурец си лъчезарен,
незнайна песен си безспирна.
За  мен си свята чародейка,
през зимата със цвете грйваш!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??