May 23, 2012, 12:49 PM

Какво вълнува Ви? 

  Poetry » Phylosophy
411 0 0

Какво вълнува ме, не зная!?
Навярно кой е пътят ми към рая.
Но аз не бързам - има  време.
Животът иска още да си вземе.

Какво ще кажете за глагола “чукам”?
На майстора колата си ли ще дадете?
Или предпочитате другия - “бълбукам”.
Да любят Ви като красиво цвете.

Какво си мислите за “радостта”
да спечелите още някоя пара?
Или за природата да търсите слова,
усещайки свободата във дъха с това.

Какво ще чуете от “щастието” граби
и после фалша да купувате с пари?
Или желанията Ви да си летят,
без другите с това да наранят.

Какво ще е със паниката Ви обзела
в мига, когато влизате в тунела?
Или последното, което ще дадете -
сълза остана, но и нея я вземете.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??