Feb 17, 2009, 2:42 PM

Камък в бездната 

  Poetry
678 0 17


Не можем и не трябва,
а го искаме -
неистово -
колкото и както бездната
повлича камъка.
Не се страхувай да ме пуснеш.
И да скочим.
Двамата.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??