Sep 13, 2009, 8:05 PM

Кани споменът... 

  Poetry » East forms
595 0 16

Кани споменът

мечтата дългокоса

на безкраен танц.

 

Златни сънища

във пазвите си носи

и гердан-вяра...

 

По клавишите

на черно-бели мисли

свирят чувствата.

 

По пътечките

сънени на истини

страхът тръгва си...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??