Oct 11, 2008, 7:57 PM

капчици 

  Poetry
671 0 14

 

когато вали
лицето е мокро
косата сълзи
и е особено пусто
дъждът скрива
болката
знаеш ли
а колко приятно е
когато
отразяваш смеха ми
в капчици роса
но утрото без тях
горчи

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??