Oct 4, 2009, 12:36 AM

Капка 

  Poetry
1415 0 3

Погледни нагоре, виж падащата капка,

хвани я здраво и отвори своята ръка,

ще я забележиш ли, когато си в мрака,

или ще я оставиш да седи сама!

 

Приятел се опитай  да я направиш,

защото твоя е от този момент нататък,

нежността ù да не забравиш ти внимавай -
тя е любовта в живота ти тъй кратък.

© Димитър Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??