Mar 21, 2008, 12:25 AM

Капка дъжд 

  Poetry » Love
641 0 0

Капка дъжд

Какво ли за теб значат моите сълзи?

Какъв е смисълът от това сега да съм сама,

да се измъчвам и от тази моя любов да ме боли!
Иска ми се да забравя всичко с тебе преживяно.
Иска ми се да се върна в този ден,

в който те видях за първи път,

и всичко да започне от начало.
Как можах да си позволя така във тебе да се влюбя!
Не съм го искала дори за миг. И постоянно го отричах,
постоянно се молех да не е истина това.
Защото много се страхувах, че ще остане накрая
наранена моята душа. Сълза сега се стича.
Сълза за теб проливам за пореден път.
Не знаеш колко ми е тежко, не знаеш каква празнота
ми причиняваш, но за нищо на света не искам
да ме съжаляваш! Няма кой друг да обичам така.
Вече раздадох си сърцето, раздадох на тебе любовта.
Никой друг никога като теб няма да почуствам,
никой като теб няма да обичам!

Едва ли някога ще спра за теб да мисля,
едва ли някой ден от съня си ще те залича.

Дори да си далече, дори да кажеш,

че ме мразиш, аз пак ще си спомням за теб,
за цялата вълшебност на нощта... Спри се, моля те,
върни се в моите ръце! Падни до мен като капка дъжд,
но капка дъжд, която не ще загубя никога!

© Димитринка Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??