Jun 14, 2011, 10:53 PM

Капка мастило 

  Poetry » Other
982 0 21

Много думи изписах вече
и писалката съхне, май.
Ще подкупя рижата вечер
с аромата на липов чай –

моля, прося със сетни сили,
или плащам – със кръв и пот
на нощта - за капка мастило,
да допиша тоя живот.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??