Mar 15, 2009, 11:52 PM

Кара Севда 

  Poetry » Love
831 0 4

Кара Севда мори души бели,

а сърцата - като онемели...

Устата - като на някой мъртвец...

Няма в тях ни капка живец...

 

Севдо! Севдо... Пожали ме!...

Мира дай ми, не мъчи ме!

Нека него да забравя!

Мир да найда... Ще направя...

Щото кажеш!... Остави ме!...

 

Не минавай покрай мене!

Не поглеждай с тоя зов!

Само тишина дари ми!...

Не мълви ми за любов!...

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??