Jun 26, 2011, 11:26 AM

Картата си връткам 

  Poetry » Parody
885 0 2

Тръгнах да си се разхождам

На две бири

С пръст по картата на глобуса

Но оставих мазни дири

 

От запечени филенца

В океана

После врътнах туй кълбенце

И се озовах в Австралия

 

Кенгурута и коали

Вдигнаха главици

Сякаш за миг пожелали

Да са като птиците

 

След туй прекосих Сахара

На половин глътка

И ето си ме пак в България

Картата си връткам...

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??