Jun 5, 2006, 9:16 PM

Картина 

  Poetry
666 0 1

Ти си умен и начетен,
и забавен, и красив.
Ти си пристана заветен
и завършека красив.

Във очите ти зелени
се оглежда пролетта.
Те проникват вътре в мене
и събуждат в миг страстта.


А перфектното ти тяло
призовава ме към грях.
Мисълта, да бъдем цяло,
обладава ме без страх.

Отдалече ме омайваш
с чар, финес и сексапил.
Във мечтите ми извайваш
идеал от розов филм.

Зная друга, че те има
и не ще те нарани.
Като хубава картина
ще те гледам отстрани.

Устните ти ми нашепват,
но сърцето ти мълчи.
Моята душа разцепват
със безмилостни лъчи.

 

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??