Oct 2, 2011, 5:13 PM

Картина 

  Poetry » Other
337 0 6

 

Картина

 

Съсипа ме животът - тялото

 и душата ми взима.

Имах аз мечти прекрасни,

 картини да творя.

На мотор качена да летя

 през зелените нивя.

 

Китка цвете да откъсна,

малко снопче да окося

от зелената трева.

Чудна приказка да изпиша

върху моята картина 

с тънка четка и боя.

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??