Sep 18, 2024, 7:47 PM

Картина 

  Poetry
93 0 0

Отново изгревът разлива боите си в морето

и цялата му прелест се изгубва за минути.

Смалява се до личицето на цветчето,

разкрива неусетно тайните, дълбоко скрити.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??