Nov 10, 2009, 1:58 PM

Картината на любовта 

  Poetry
821 0 10

Кафявото е в твоите очи,
а в устните ти крие се червено.
Черното - в красивите коси.
В годините ти - свежото зелено.
Бялото е нежната ти кожа,
розово по бузите пълзи.
Синьото е твоето спокойствие.
Жълтото във тялото гори.
Всички цветове откривам
и рисувам с тях слова
вътре в мен, като картина..
Картината на любовта.



© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??