Apr 24, 2010, 9:28 PM

Касапско хоро 

  Poetry » For kids
1753 0 12

На полянка горска вие се хоро,

глутницата вълча хапва тараро.

Питате се вие що ли е това

и защо се радват всички на лова.

Тараро наричат дивото прасе,

горе на небето по лунното трасе.

Приземи се вчера в тъмната гора,

в лапи вълчи падна като на игра.

Глутницата вълча хапва тараро

и сега се вие касапско хоро.

Само ако знае вълчият народ,

че това е всъщност

... РОБОлуноход!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??