Apr 18, 2017, 3:07 PM

Катаклизъм 

  Poetry » Love
780 5 3

***

Светът ми се срути

Очите ти бяха метеорит

Разклати земята под нозете ми

Заваляха нажежени камъни

Избухна Везувий - Помпей се загуби

Лава потече 

Покрай мен 

Въздухът пареше като ад

Земетресение десетта степен

И тогава, товага каза

- здравей

 

( Тогава разбрах, че вече не съм човек)

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??