Aug 23, 2008, 8:25 AM

{Катерина} 

  Poetry
531 0 2
Нощ.
Люби ме.
Несъщата.
Моите парченца.
Друга картина
           {Катерина}.
Моите ръце, коси.
Любена душа, нови очи.
Чисто луда.
Чиста.
Друг свят ме люби.
Проникваше без срам.
Чисто луда.
Чиста.

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??