Oct 20, 2018, 6:28 PM

Като 

  Poetry » Free verse, Other
591 3 4

Като свещ във тиха стая.

Като кандило старо.

Като въглен в тлеещата жар.

Като къща в изгорял пожар.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??