КАТО
Ден
като
всеки ден…
Сèдмицата
струва ми се час…
В този свят на тлен
съм излишен
и нямам
място
аз.
Нощ
като
всяка нощ… –
празни мисли
в черепа кръжат…
Сбрал последна мощ,
в мрак пристъпям
по своя
сетен
път.
Луд
като
всеки луд… –
сам признал се
за велик поет!
Чужд на тежък труд,
рими дири –
измъчен,
стенещ,
блед…
Труп
като
всеки труп… –
ден до пладне
помнят те и край!
Тъй животът груб
неусетно
минава
като
май…
29.05.2024, 19:00, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.