Jan 11, 2007, 12:55 PM

Като Хензел 

  Poetry
615 0 3
* * *

Като Хензел
вървя
през гората
и търся
шоколадената къщичка.
От последния си залък
роня трохи-
не от страх
да не се изгубя-
да нахраня птиците.
И до къщичката поспрях,
макар че съм чела приказката.
Не отхапах от керемидите-
почуках,
за вещицата попитах.
Излежах
три дни затворен,
изядох
сто гозби,
накрая-
не я бутнах в пещта,
а й извадих огънче.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??