Dec 20, 2022, 1:32 PM

Като крадец не искам да надничам 

  Poetry » Love, Other
682 3 6

    Като крадец не искам да надничам...

 

Завесата е спусната и тихо

на чакане аз дните си обричам.

На сцената, отвъд, сега е лихо - 

    като крадец не искам да надничам.

 

Пиесите ти липсват ми и сричам

с надеждата си реплики любими.

    Като крадец не искам да надничам,

кулисите остават си незрими.

 

Появата ти блян ми е отново,

    като крадец не искам да надничам.

Жадувайки чудесното ти слово

не спирам същността ти да обичам.

 

    Като крадец не искам да надничам

и изгрева ти ще очаквам с чувство.

На бъдещето нежността си вричам,

че Любовта е висшето изкуство.

 

    Като крадец не искам да надничам... 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??