Oct 31, 2013, 10:07 PM  

Като ме няма 

  Poetry
547 0 0

Като съм с тебе - съм с тебе за трима.
Като ме няма - ме няма за сто!
Като съм с тебе - не цениш, че ме има.
като ме няма - не питай защо!

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??