Feb 25, 2007, 1:48 PM

Като ослепяла денем звезда 

  Poetry
562 0 4

Като ослепяла денем звезда

За теб съм, казваш, твоята звездица.
Най-любимата и скъпа на света.
Винаги помни, аз съм само влюбено момиче,
познало с тебе любовта.

Мислиш ли, че ми е нужно,
с теб да бъда само нощем?
В прегръдките ти да се губя за часове...
А после...?

... И като ослепяла денем звезда,
нощта очаквам да те зърна.
Нима това за теб е любовта -
миг озарение, а после... сивота?

Зората ясна пак те вика,
ти тръгваш си, за да посрещнеш този ден,
но когато той отмине,
отново потърси светлината в мен!

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??