Feb 1, 2005, 9:17 AM

Като скитник 

  Poetry
1228 0 4

 

Като скитник в своето някога –

за частица съдба

купувам умиращи сърца,

украсявам ги с малко нежност,

вдъхвам им малко свежест.

Оставям ги в тиха стая,

да отлежат като ценно вино...

После ги пускам на свобода

и се моля да не се видим отново.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??