Dec 31, 2009, 3:21 PM

Като слънце 

  Poetry » Love
875 0 3

Като слънце на пролет добра

ти усмихна се – в моя прозорец

бяла птица и светла дъга

полетяха към сини простори.

 

Поздрави ме лиричният ден.

Теб докоснах с милувка от песен

и прегърнах те – нежен, смутен,

в свят на чувства красиви унесен.

 

В миг дъгата направи ми знак

с пъстротата на твойте ресници.

И стопи се последният сняг

под крилото на огнена птица!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??