Sep 13, 2007, 2:11 PM

Като в роман 

  Poetry
619 0 7
 

Искам всичко да бъде както в роман.

Ако можех да го създам такова...

Може и да не е любовен, не знам...

Но героите му да бъдат Хора!


Искам всеки да бъде добър,

искам вече да няма разлъки,

искам Мъжат да обича Жената, Тя пък Мъжът -

неразделна верига да има!


Искам и аз да бъда в този роман.

Може и да не съм главната героиня -

второстепенна роля, ала сред Хора!


... искам всичко да бъде, както в роман...

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??