Jul 14, 2006, 11:10 PM

/като във детска приказка/ 

  Poetry
1079 0 1



/като във детска приказка/

Чуден сън
или мамеща действителност
красива,
груба
и непредвидима.

Влюбен съм
като във детска приказка
игрива,
луда
и неповторима.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??