Jun 29, 2012, 9:51 AM

Като въздишка 

  Poetry » Love
606 0 4

Като въздишка

 

 

Да можех времето назад да върна -

миг само, преди света да преобърна,

за да те имам. Преди да те прегърна

в самотата си. В очите ми надзърна

 

 

и предаде се... И пак да бъде лято,

пак същото - от устните ни сгрято,

когато чувствата ни бяха цяло ято,

а небето ни - в едно сърце излято...

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??