Jun 21, 2010, 2:17 PM

Катя и нейните стихове 

  Poetry
1005 1 3

Боли те за изгубена любов,

за туй, че някой гръб ти е обърнал

за мъртвия под сетния покров,

за нещо, дето няма да се върне...

 

Боли те! - знам, че днес не си щастлив,

че нещо е отдавна отлетяло.

Ала не знаеш, че, откак си жив,

тъй, като мен, не те е заболяло!

 

Защото мене, друже, ме болят

не само мойте грижи и проблеми -

безжалостно сърцето ми горят 

и хиляди приятелски дилеми !

 

И аз живея  не един живот,

ще кажеш, че съм луда, ненормална,

щом впрягам се и в чуждия хомот,

надявайки се да не е  нахалост...

 

Знам! Болката наполовин боли,

когато има с кой да я споделяш.

Аз пиша все за себе си, нали?

Ала дали за себе си живея?!

© Марина Късметлийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Знам! Болката наполовин боли,

    когато има с кой да я споделяш."

    Харесах и идеята и реализацията!
  • "Знам! Болката наполовин боли,

    когато има с кой да я споделяш."

    Харесах как пишеш...
    Поздрави и от мен!!!
  • Страхотно е! Поздравления за идеята. Разбирам те, да те боли за теб, но за тезо около теб два пъти повече.... Все пак трябва да не бъдем безразлични към заобикалящите ни хора.
Random works
: ??:??