Sep 7, 2007, 11:48 AM

Казваш... 

  Poetry
587 0 5
Казваш, че ме обичаш,
а си тръгваш,
отново се обръщаш
и поемаш към нея,
а в мен боли,
за кои ли път вече, не зная,
целуваш ме, шепнеш мили думи.
Обещаваш, че ще се върнеш,
но къде, при мен ли?
Не вярвам.
Душата ми крещи,
ще забравиш мойте очи, сълзи,
ще забравиш устните,
ще забравиш милувките, целувките,
ще забравиш миговете и мечтите ни... те са всичко.
Какво остана? Любовта?
Забравена любов не струва...
Душата крещи,
сърцето боли,
сълзите потичат,
устните изтръпват.
Не тръгвай!
Викам без глас,
но ти не чуваш в този час.

Посветено на Явор по случай заминаването му в Гърция...

© Ралица Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??