Oct 12, 2018, 8:40 AM

Килим от листа 

  Poetry » Love
816 0 0

Килим от листа, килим от листа

и две сърца сред жълтите дървета. 

Ах, как вали, вали любовта

и сипе се тя в душата на поета. 

 

Килим от листа сред пъстра дъга, 

в красива гора от жълти дървета, 

мечти, красота, любов, светлина, 

път в цветовете на нежни лалета.

 

Килим от листа, килим от листа, 

рисува художник с молив в ръка, 

говори поет с медена уста

и накрая шедьовър, миг в нежността. 

 

Килим от листа,  килим от листа, 

звучи като някоя хубава песен. 

Ах,  че не спира, вали любовта

само когато,  когато е есен. 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя златна есен »

25 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??